Sporten doe ik al sinds kleins af aan. Ik was altijd buiten op de veldjes of op straat te vinden. Toen ik vijf jaar was ben ik begonnen met hockeyen in Eindhoven bij Oranje-Zwart. Daar ben ik op mijn twaalfde gaan keepen en een paar jaar later werd ik geselecteerd voor Nederland onder 16. Vanaf toen heb ik de volledige Nederlandse jeugdselecties doorlopen tot ik vorig jaar te oud werd voor jong oranje (Onder 21). Naast al het sporten ben ik, nadat ik mijn HAVO afgerond heb, de opleiding fysiotherapie gaan volgen. Hierdoor heb ik nu een brede kennis van het menselijk lichaam en de verschillende processen die plaatsvinden tijdens sport en herstel.

 

Door het sporten op top niveau kwam ik automatisch in aanraking met veel trainers, fysiotherapeuten, diëtisten, inspanningsfysiologen en sportartsen. Het werk wat zij deden sprak mij altijd erg aan. Het helpen van mensen met een doel, de voldoening die het geeft dat jij als persoon kan bijdragen aan het succes van een ander.

 

Daarom ben ik begonnen met 32 Personal Training. Om mijn ervaringen te delen met mensen en samen met anderen te werken naar hun doelen. De naam 32 Personal Training komt ook voort uit mijn eigen hockeycarrière. Mijn rugnummer, dat was en is nog altijd 32.

 

Hopelijk kan ik samen met jou ook jouw doelen halen. Voor mijzelf stel ik ook een doel. Op dit moment is dat, net als altijd bij hockey: "De beste worden in wat je doet."

 

Tot snel!